Tájékoztatjuk, hogy a 2019. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:


1. Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk, amelyet száraz időben, ajánlottan 7 C0 fok feletti hőmérsékleten, frissen tisztított, szárazra, pormentesre törölt hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani jól látható helyre. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem kap matricát, a nyilvántartásunkban nem szerepel. Akik nem szerződött ügyfeleink és/vagy nem fizetnek díjat, azoknak a hulladékgyűjtő edényének a tartalma 2019. február 1-től nem kerül elszállításra!
 
2. Díjmentesen 8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely a 2019. évben használható fel. Azokat a már megszokott elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük alkalmazni (110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!
A fenyőfák, karácsonyfák begyűjtése a hulladéknaptárban megjelölt napokon (évi két alkalommal) zöldhulladék matrica nélkül történik.
 
3. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken.
 
4. A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/202-260 számon történt előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2019. január 02. - szeptember 30. között tehető meg.
 
5. A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat.
 
6. Az év folyamán végzett hulladékszállítások időpontjait (települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edényrongálás, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.


Telefon: 22/507-419 vagy 22/504-412 Honlap: www.deponia.hu 
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. Depónia Nonprofit Kft.


Köszönjük együttműködését!

További hirdetmények

Lap teteje