MEGHÍVÓ

ELŐTERJESZTÉSEK

________________________


Értesítjük a Lakosságot, hogy az ELMŰ megbízásából a GTS Investment Kft. gallyazási munkákat fog végezni Budajenő területén a kisfeszültségű elektromos hálózat nyomvonalán. A munkával érintett utcák:

Ady Endre utca

Fő tér

Fő utca

Harmat utca

Kossuth Lajos utca

Laska utca

Pátyi utca

Petőfi Sándor utca

Sport utca

Szőlő utca

Szőlőhegyi út

Táncsics Mihály utca

Telki út

A munkálatokat 2020. február 17-én kezdik meg, a keletkezett hulladékot egy héten belül elszállítják.

Szíves türelmüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Budajenő Község Önkormányzata

________________________


Magyarországon 2020. február 11-e a Biztonságos Internet Napja. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsokkal kívánja felhívni az érintettek figyelmét arra, hogy tudatos internet használattal és óvatossággal elkerülhetők az internetes bántalmazások, visszaélések. A felhívás elsősorban azoknak a kamaszoknak szól, akik aktív felhasználói a közösségi oldalaknak, szabadidejük jelentős részét okostelefonjuk vagy számítógép mellett töltik. A hírlevél részleteiről itt olvashatnak bővebben.

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budajenő településen a hivatal elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.
A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli.


További felvilágosítás munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címen. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

________________________


A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás a Közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján pályázatot hirdet a HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ intézményvezető (magasabb vezető) munkakör betöltésére. A pályázat részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

________________________


Az Országos Főállatorvos 1/2020. számú határozatával a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződés kockázatának csökkentése érdekében Magyarország területén található valamennyi állattartóra vonatkozóan azonnali hatállyal elrendelte a baromfik zártan tartását. Részletekért kattintson ide.

A madárinfluenzával kapcsolatos információk folyamatosan frissülve a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján találhatóak, amely innen érhető el.

(képünk illusztráció)

________________________


Az ÉDV Zrt. értesítése alapján tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő településen 2019. június 12-én, szerdán, 13-16 óra közötti időtartamban a vízszolgáltatás szünetel az alábbi utcákban:

  • Magtár utca
  • Fő utca
  • Fő tér
  • Pátyi utca

Szíves megértésüket köszönjük!

________________________