A húsvéti időszakban az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott térségi ügyeleti rend az alábbiak szerint alakul:

 

BUDAKESZI

Április 10. NAGYPÉNTEK 8.00 - 20.00 MUNKASZÜNETI NAP Dió Patika
   
Április 11. szombat 17.00 - 20.00 Angyal Patika
   
Április 12. vasárnap 13.00 - 20.00 Angyal Patika
   
Április 13. HÚSVÉT HÉTFŐ 8.00 - 20.00 MUNKASZÜNETI NAP Park Center Patika

________________________


Benka Krisztina óvodavezető részletes tájékoztatót készített az óvodai beiratkozás felvételi eljárásáról a 2020-2021. évi nevelési évre. A tájékoztatót ide kattintva olvashatják.

________________________


A MŰSZAKI ÜGYINTÉZŐi munkakör betöltésére kiírt, határozatlan idejű közsolgálati jogviszonyról szóló pályázat ide kattintva olvasható.

________________________


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatalának ügysegédi ügyfélfogadása 2020. április 2. napjától bizonytalan ideig szünetel. Bővebb információt a kapcsolódó hirdetményben olvashatnak.

________________________


Tájékoztatjuk, hogy a járványügyi helyzet miatt a szolgáltatásunkban változtatásokat kellett elvégeznünk, hogy az alapellátást minden körülmények között tudjuk biztosítani. 

________________________


Vaddisznóban megállapított afrikai sertéspestis betegség másodlagos előordulása miatt az Országos Főállatoros hatályos határozatában előírt szabályokat kell alkalmazni.

________________________


Az ÉDV Zrt. értesítése alapján tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő településen 2019. június 12-én, szerdán, 13-16 óra közötti időtartamban a vízszolgáltatás szünetel az alábbi utcákban:

  • Magtár utca
  • Fő utca
  • Fő tér
  • Pátyi utca

Szíves megértésüket köszönjük!

________________________