Tájékoztatjuk, hogy a 2019. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:

________________________


A Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatójának megbízásából közzétesszük a 13-571850-512 kódszámú vadászterületre vonatkozó földtulajdonosi gyűlés hirdetményét. A határozat kivonat kifüggesztésének napja 2018. december 19., a levételének a dátuma 2019. január 21.

HATÁROZAT KIVONAT

________________________


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére az Országgyűlés szerdán (2018.12.13-án) elfogadta az illegálisan kialakított kutak bírságmentes fennmaradására korábban 2018. december 31-ig szóló időpont 2020 végéig történő meghosszabbítását.

________________________


MEGHÍVÓ

ELŐTERJESZTÉSEK

________________________


A Budakörnyéki Járásbíróság elnökének kérése alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a bíróságok elnevezéséről, székhelyéről és illetékességi területén meghatározásáról szóló 2010. évi CLXXXIV. törvény módosítása 2019. január 01. napjával jelentős változásokat eredményez a Budapest Környéki Törvényszék illetékességi területén működő járásbíróságok vonatkozásában.

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2018.(III.23.) önkormányzati rendeletében szabályozottak szerint a Budajenői Közös Önkormányzati Hivatalban a téli igazgatási szünet

2018. december 27. napjától - 2019. január 4. napjáig tart.

(Az első ügyfélfogadási nap 2019. január 7., hétfő)

Az érintett időszakban, a munkanapokon, a Hivatal ügyeletet tart, amely az iratok átvételét, továbbá az anyakönyv-vezetési feladatkörbe tartozó sürgős ügyek intézését jelenti.

 

Önkormányzati Hivatal

________________________


A Volánbusz tájékoztatása alapján értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. december 9-től új menetrend kerül bevezetésre településünket érintően. A változás lényege, hogy a Zsámbéki – medence térségéből munkanapokon új, autópályán át közlekedő, Kelenföld végállomású gyorsjáratokkal alternatív útvonalon biztosított a főváros elérése, a Széna térre közlekedő autóbuszokénál jelentősen kedvezőbb, akár 30 perccel rövidebb menetidőkkel. Annak érdekében, hogy a térségben élők utazása minél rugalmasabb módon valósulhasson meg, a Széna térre megváltott bérletekkel a Kelenföldre közlekedő járatok is igénybe vehetők. Fontos, hogy a menetrend csak munkanapokon változik, hétvégi napokon a közlekedési rend változatlan marad.

________________________