A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre. Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.

A felhívásról részleteket itt olvashatnak.

________________________


Mindennapjaink jelenségévé vált az a fajta úgynevezett „trükkös” bűnelkövetési módszer, amely főként az egyedül élő időskorúakat érinti. Az elkövetők személyesen vagy telefonon keresik fel áldozataikat, ahol kihasználva hiszékenységüket, különböző történetekkel férkőznek a bizalmukba. 

A bűnmegelőzési kiadványról bővebben ide kattintva tájékozódhatnak.

________________________


Az ELMŰ értesítése alapján tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő településen 2019. április 4-én, csütörtökön 8-15 óra közötti időtartamban áramszünet lesz az alábbi utcákban:

  • Nádas utca
  • Magtár utca
  • Fő utca

Szíves megértésüket köszönjük!

________________________


Meghívó

Előterjesztések

________________________


Településünk újfent adóügyi ügyintéző kollégát keres. A csatolt pályázati kiírás szerint várjuk a jelentkezők önéletrajzát 2019. március 31-ig.

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budajenő településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:
1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

________________________