Budakörnyéki Közterület-felügyelet

a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budakörnyéki Közterület-felügyelet Közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Pest megye, Páty,
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A Budakörnyéki Közterület-felügyelet illetékességi területén (Páty) a közterületek jogszerű használatának ellenőrzése, engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységek ellenőrzése, köztisztasági szabályok betartásának ellenőrzése, behajtási engedélyek ellenőrzése.
Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
• Magyar állampolgárság,
• Cselekvőképesség,
• Büntetlen előélet,
• Középiskola/gimnázium,
• B kategóriás jogosítvány,
• Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
• szakképesítés megszerzésére irányuló hajlandóság
• Egészségi, fizikai, pszichológiai alkalmasság


A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
• közszolgálati középiskolai végzettség, vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés, közterület-felügyelői vizsga,
• Közterület-felügyeletnél szerzett - 1 év alatti szakmai tapasztalat,


A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
• önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rend. szerint
• végzettséget, képesítést igazoló iratok másolata
• nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban részt vevők megismerhetik
• motivációs levél
• nyilatkozat arról, hogy a pályázó személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul
• három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány másolata, vagy igénylőlap, vagy nyilatkozat


A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. szeptember 29.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Uzsoki Gábor intézményvezető nyújt, a 06-23/535-710/0/107 -os telefonszámon.


A pályázatok benyújtásának módja:
• Elektronikus úton Magyar-Boros Andrea részére a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. E-mail címen keresztül


A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A beérkezett pályázatok tartalmi és formai szűrését követően a pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt. A pályázat kiírója fenntartja a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát.
A pályázat elbírálásának határideje: 2017. október 9.


A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
• Budakeszi Város honlapja - 2017. augusztus 15.
• Budakeszi Hírmondó online - 2017. augusztus 15.


A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
A munkáltató kinevezéskor hat hónap próbaidőt köt ki.

 

________________________


Figyelembe véve az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint az Országos Közegészségügyi Központ szakmai ajánlásait, dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvos
2017. július 20-án (csütörtök) 00.00 órától 2017. július 23-án (vasárnap) 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki, az ország egész területére vonatkozóan. Fontos tudnivalók itt.

________________________


2017. augusztus 27-ig lehet pályázni Tök Község Önkormányzatánál meghirdetett adóügyi ügyintéző álláshelyre. A pályázat részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 8/2017. (IV.28.) önkormányzati rendeletében szabályozza a 2017. évi igazgatási szünet elrendelését. A Budajenői Közös Önkormányzati Hivatalban a nyári igazgatási szünet

2017. július 24. napjától - 2017. augusztus 4. napjáig tart.

(Az első ügyfélfogadási nap 2017. augusztus 7., hétfő)

Az igazgatási szünet alatt a Hivatal ügyeletet tart, amely az iratok átvételét, továbbá az anyakönyv-vezetési feladatkörbe tartozó sürgős ügyek intézését jelenti.

Szíves megértésüket köszönjük.

________________________


ENERGIAHATÉKONYSÁGI ÉS NAPELEMES FEJLESZTÉS A BUDAJENŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉPÜLETÉN IS

Több, mint 63 millió Ft-os támogatást nyert a KEHOP-5.2.9 „Pályázatos épületenergetikai felhívás a közép-magyarországi régió települési önkormányzatai számára” elnevezésű pályázaton az Önkormányzatunk tulajdonában álló iskolaépület felújítására. A támogatás hazai és Európai Uniós támogatási forrásból került kifizetésre.

________________________


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2017. július 20 – án, csütörtökön 8:00 - 14:00-óráig az FGSZ Földgázszolgáltató Zrt. a szállító vezetéken karbantartási munkákat végez, ezért kérjük, hogy a fenti időpontban közterületen még engedély birtokában se végezzenek munkálatokat. A lakossági földgázszolgáltatás ez idő alatt is biztosított lesz.

Budajenő Község Önkormányzata

________________________


Az Önkormányzat által immár második alkalommal kiírt fotópályázat díjátadójára és a nyertes fotókból szervezett kiállítás megnyitójára került sor június 30-án a Hagyományőrzők Házában.

________________________


A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztály tájékoztatása: A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. bővebben

________________________


Harkai Gábor plébános a Nemzeti Gyásznap alkalmából közös imára szólítja a híveket az elhunytakért és hozzátartozóikért január 23-án, hétfőn, 18:00 órakor a budajenői parókiára.

________________________


A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló Korm. rendelet alapján pályázatot írt ki a 2017. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére. A pályázati felhívás ide kattintva tekinthető meg.

________________________