MEGHÍVÓ

ELŐTERJESZTÉSEK

________________________


A Magyar Posta Zrt. kihelyezett tájékoztató napot tart munkafelvétellel kapcsolatban az alábbi helyszínen és időpontban:
Helyszín: Hagyományőrzők Háza Kisteremben, Budajenő, Fő u. 18.
Időpont: 2017. október 31. (kedd) 12:45

A Magyar Posta Zrt. az alábbi munkakörökben várja a jelentkezéseket:
• Országos Logisztikai Központ budaörsi, budapesti telephelyére logisztikai küldemény feldolgozó munkakörben
(éjszakai és nappali munkavégzéssel, 8 vagy 11 órás hosszított műszakokkal, fizikai munkára (esetenként 50kg-os csomagok mozgatása))
• Csomagkézbesítő (jogosítvánnyal rendelkező) munkakörben
• Gépjárművezető munkakörben
• Felvevő munkakörben
• Kézbesítő munkakörben

 

________________________


Értesítjük Önöket a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltségének lakossági felhívása alapján, a kémények, tűzelő- és fűtőberendezések ellenőrzésével kapcsolatosan. ...felhívás...

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal BUDAJENŐ településen 2017. október 2. és december 15. között hajtja végre a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?" című adatfelvételét. Részletek...

________________________


Tisztelt Partnereink!

Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2017.(II.9.) számú határozatában döntött Budajenő község hatályos településfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatáról, az alábbiak szerint:

 A Képviselő-testület megerősíti a hatályban lévő koncepcióban megfogalmazott jövőképre és településfejlesztési célokra, valamint a műszaki infrastruktúra fő elemeinek térbeli rendjére és területfelhasználásra, a települési értékek meghatározására, megtartására és fejlesztésre vonatkozó elképzeléseit.

 A Képviselő-testület módosítani kívánja a Budajenő község településfejlesztési koncepcióját a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek (továbbiakban Korm.r.) való formai-tartalmi megfelelés céljából.

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budajenő településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2017. szeptember 1. és 2018. április 30. közötti időszakban. A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC). A kikérdezés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását egyaránt vizsgálja.

________________________


Harkai Gábor plébános a Nemzeti Gyásznap alkalmából közös imára szólítja a híveket az elhunytakért és hozzátartozóikért január 23-án, hétfőn, 18:00 órakor a budajenői parókiára.

________________________


A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló Korm. rendelet alapján pályázatot írt ki a 2017. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére. A pályázati felhívás ide kattintva tekinthető meg.

________________________


A zöldhulladék gyűjtést az idei évben a Depónia Kft. új rendszer szerint végzi, a Koordináló szervezet (NHKV Zrt.) által készített Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Tervnek (OHKT) megfelelően. A zöldhulladék gyűjtése 10 alkalommal történik, ebből 2 alkalom a fenyőgyűjtés. A többi 8 zöldhulladék szállítás igénybevételéhez minden ingatlanhasználó részére 8db matricát küld a szolgáltató, melyet a gyűjtési napokon lehet kihelyezni áprilistól-novemberig. A gyűjtési napokról március 15-ig küldenek tájékoztatást. További részletek a mellékelt dokumentumokban:

Fenyőfák elszállítása

Tájékoztató a matricákról

Tájékoztató a szelektív gyűjtésről

 

________________________


Határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidős foglalkoztatásban keres adóügyi ügyintézőt Tök Község Önkormányzata. A munkavégzés helye: Tök, Fő utca 1. Ellátandó feladatok: Az önkormányzati adóhatóság feladatkörébe tartozó adónemek kivetése, adózók nyilvántartásba vétele, adóbevallások feldolgozása, adókönyvelés, kérelmek döntésre való előkészítése, ellenőrzés, végrehajtás, adók módjára történő behajtások. pályázati kiírás

________________________